Am să fiu cinstit cu voi, în postul ăsta am să îi fac cu ou și oțet pe homofobi. Nu există “ignoră-i” sau “lasă-i în pace”, nu trebuie să fii tolerant cu intoleranții. De asemenea, când spun homosexuali în acest post, mă refer atât la bărbați cât și la femei.

Cea mai arzătoare problemă actuală din țara noastră e cea cu homosexualii, fiindcă azi e Gay Fest-ul (Marșul Diversității) și Marșul Normalității (al Noii Drepte, will get to that in a second). Eu vă spun din start că nici eu nu prea sunt mare simpatizant al Gay Fest, fiindcă nu mi se pare că e o treabă de PR prea ok. Pe mine nu mă deranjează, dar le oferă altor idioți o imagine distorsionată a realității.

Pe de altă parte, avem Marșul Normalității al unor oameni care fie susțin că homosexualii ar trebui gazați, fie o tot dau cu tradiția și cu ortodoxia, de parcă sunt niște chestii imovabile și societatea nu s-a schimbat deloc de-a lungul vremii. Niște oameni care (în mod dubios) vor să moară toți homosexualii, mai puțin lesbienele (fiindcă le-o place și lor să se uite la filme porno) și care sunt atât de nesiguri de sexualitatea lor încât în secțiunea de comment-uri ale pozelor precum cea de jos debitează chestii de genul “bă, păsărica-i cea mai bună!”, de parcă ar încerca să se asigure pe ei că așa e.

Dar nu, în fond, discuția nu este numai despre Gay Fest, e vorba de mult mai mult. Că altfel ăștia de la Noua Dreaptă ar fi făcut un protest doar cu “băi, nu prea îmi place cum se dau  ăștia în stambă”, și nu cu “jos poponarii! să-i dați afară din România! nu merită să trăiască!” cum fac acum.

Ah, și singurul lor mod de argumentare e o chestie de genul ăsta:

8504_546625882050233_582326030_n

De unde știm că grasul ăsta de mai sus e homosexual? Păi ne spune Noua Dreaptă, și știm că Noua Dreaptă spune întotdeauna adevărul și nu distorsionează în nici un fel realitatea. Fiindcă e travestit, nu? Din asta ne dăm seama că e homosexual. Întâmplător, travestiții nu sunt neapărat homosexuali (majoritatea nu sunt), cum e de exemplu Eddie Izzard. Alan Carr, în schimb, e homosexual declarat și se îmbracă la fel ca orice bărbat.

Deci, în primul rând de unde știm că ăla e homosexual? De unde știm că toți homosexualii se îmbracă și se comportă așa? E ca și cum ți-aș da un afiș cu Charles Manson  sau Adolf Hitler și să îți spun “Tu chiar vrei ca heterosexualii să facă copii? Uită-te la ăștia doi, ei sunt heterosexuali.” Fiindcă în mod clar toți heterosexualii sunt trași la indigo și seamănă cu ăia doi.

Plus că dacă oamenii de la Gay Fest se îmbracă așa la o PARADĂ, se îmbracă tot timpul așa și se îmbracă toți așa. La fel cum probabil și ăia de la Carnavalul de la Rio se îmbracă la carnaval cum se îmbracă ei în fiecare zi.

Ah, apropo de imaginea de mai sus (pe lângă faptul că e o tactică pe care numai cei de clasa I ar crede-o, sau cel puțin așa speram), este o tactică foarte murdară și eficientă (aparent) să iei un individ sau un grup de oameni pe care nu agreezi și să îl dezumanizezi. De exemplu în Al Doilea Război Mondial evreii erau caricaturizați într-un mod grotesc, erau postate diverse afișe cu evrei care arătau ca niște monștri (dinți ascuțiți, nas ascuțit, care să arate viclenia), iar cărți precum “Protocoalele Înțelepților Sionului” (care erau făcute expres cu scopul ăsta) dădeau vina pe ei pentru orice. La fel, japonezii erau dezumanizați de americani, după atacul de la Pearl Harbour. Și oamenii îi credeau, hahaha, ce fraieri, nu? Ce bine că nimeni nu pune botul la chestiilea astea. Ba nu, stai…chiar pun o grămadă de oameni botul la chestia asta.

Înainte de orice altceva, hai să vă arăt niște poze de la Marșul Diversității 2013.  Fiți atenți și priviți marea aia de creaturi scoase din tenebre (ca grasul ăla de mai sus), de devianți și perverși. I-ați văzut pe monștri, pe perverși cum umblă fiecare cu câte un vibrator în mână și merg câte doi, în timp ce fac sex pe la spate? Ia-ți văzut cum încearcă să sară pe săracii trecători vinovați în încercarea de a face sex cu ei? Nu? S-or fi ascuns în spatele oamenilor ăstora din poze.

Și acum să trecem la niște “argumente” date de obicei de homofobi, cu privire fie la căsătoria dintre două persoane de același sex, fie la dreptul lor de a adopta un copil.

1) “Familia tradițională este între bărbat și femeie” (de obicei cu referire la Biblie)

Care familie tradițională? Aia în care bărbatul deține putere absolută și femeia doar fată copii sau familia tradițională (cum e cea descrisă în Biblie) în care bărbatul putea avea mai multe soții și putea să aibă copii cu servitoarele? Nu există “familia tradițională”, conform acestei definiții, poate fi whatever, whenever. Familia a evoluat de-a lungul timpului (în sensul de “s-a schimbat”), lumea e într-o continuă schimbare. Deal with it.

Și de unde până unde deții tu adevărul absolut și definești TU cum ar trebui să fie familia?

2)  “Și dacă merg pe stradă, eu cum o să îi explic copilului meu că ăia doi se iubesc și și-o trag pe la spate?”

Ăsta e unul din argumentele alea pentru care trebuie să fii de-a dreptul idiot ca să le scoți din fund. În primul rând, îl plâng pe acel copil și pe soarta lui că are un părinte atât de incapabil să îi explice niște chestii atât de simple. În al doilea rând, în mod clar nu ar trebui să mai faci copii, dacă nu știi cum le funcționează mintea și te panichezi ca prostul la orice chestie. Și dacă vede doi câini care și-o trag pe stradă? Cum o să îi explici asta? Dacă nu îi explici cum trebuie și o să se facă zoofil? Trebuie să interzicem câinii!

Chiar crezi că puștiul o să se transforme brusc într-un prădător sexual doar fiindcă îi răspunzi la niște întrebări? Chiar atât de ignorant ești? Știi ce o să spună copilul dacă îi spui că bărbații ăia doi se sărută fiindcă se iubesc? “Ah, ok.”

3) “Și dacă se dă un homosexual la tine, ce faci?” (spus cu un zâmbet de “te-am prins, fraiere”)

Și dacă se dă o tipă urâtă la tine, ce faci? O iei la bătaie sau îi spui “băi, îmi pare rău, nu mă interesează”? Contrar așteptărilor tale, homosexualii nu sunt niște bestii care abia așteaptă să îți sară în spate. Sunt oameni care înțeleg situația și te lasă în pace. Acum firește, dacă tu în viața ta nu ai văzut (sau crezi că nu ai văzut) un homosexual, te apuci și inventezi scenarii și te panichezi ca prostul “dar dacă întâlnesc vreun homosexual și se dă la mine?”.

4) “În ritmul ăsta, o să dispară omenirea.”

“Argumentul” ăsta este atât de profund stupid încât am să îți spun pe față că ești idiot/idioată, indiferent că îmi ești mamă, prieten-cel-mai-bun sau iubită. Nu numai că nu ești capabil(ă) să înțelegi comportamentul uman, dar n-ai absolut nici o treabă cu evoluția sau biologia. Tu crezi că dacă s-ar legaliza căsătoriile între homosexuali, oamenii și-ar descoperi brusc homosexualul din ei și n-ar mai vrea să aibă copii? Tu nu numai că nu înțeleg homosexualii, tu nu înțelegi oamenii în general. Tu d-aia nu ești homosexual/lesbiană? Fiindcă ți-e că o să dispară omenirea? Stai flexat(ă), acum avem fertilizarea in vitro, deci nu o să avem probleme. Dar stai, că nu asta te deranjează de fapt pe tine. Pentru o persoană atât de egoistă încât să interzică drepturile unui grup întreg pentru simplul fapt că nu îi convine ei ceva, să nu îmi spui că s-a trezit spiritul justițiar în tine, să ajuți omenirea.

Vorba lui Vania: “Ar trebui marii militanți să cânte la alte porți, dacă tot le pasă de rasa umană, la poarta cu gazele de șist de exemplu.”

Deși, la ce argumente au oamenii ăștia (homofobii) și când vine vorba de vaccinuri, carduri cu cip (as in “computer chip”) și orice alt domeniu în care activează, o să-i facă de râs pe ăștia cu gazele de șist.

5) “Odată ce legalizează ăștia căsătoriile între homosexuali, or să vrea să legalizeze și relațiile dintre zoofili și animale și chiar necrofili și cadavre!”

În primul rând, este o eroare de logică, “slippery slope fallacy”. Pentru că în mintea ta creață, o relație consensuală dintre doi adulți care se iubesc este fix aceeași chestie cu relația dintre un zoofil și animalul partener care nu și-a dat acordul sau între un necrofil și partenerul-cadavru care, la fel, nu și-a dat acordul. De asemenea, numai mintea ta bolnavă pune un homosexual, un zoofil și un necrofil pe aceeași treaptă.

Și în al doilea rând, cum dracu’ vine logica asta? Ați gândit-o p-asta înainte să ne-o aruncați în față?

6) “Dacă homosexualii or să poată adopta copii, cine știe ce o să se întâmple cu acei copii?”

Dacă devine copilul homosexual? Fiindcă știm cu toții că absolut toți adulții homosexuali au avut la rândul lor părinți homosexuali, în timp ce din familiile heterosexuale ies numai oameni heterosexuali. Dacă se întâmplă ceva mai rău, să zicem…se face copilul criminal în serie? Fiindcă Charles Manson, Andrei Chikatilo, Ed Gein, Albert Fish, Jeffrey Dahmer, și mulți alți criminali în serie au devenit criminali în serie nu datorită faptului că le-a lipsit dragostea părintească și altor afecțiuni, ci fiindcă aveau părinți homosexuali (surpriză, nu au avut părinți homosexuali).

Vedeți voi, în cazul ăsta, în mintea homofobului apare următoarea eroare logică numită disonanță cognitivă (double standard). Avem două familii cu câte un copil. Prima familie e compusă dintr-un bărbat și o femeie, ambii heterosexuali, iar a doua familie este compusă din două lesbiene sau doi homosexuali. La un moment dat în viața lui, copilul din ambele familii o să devină fie pedofil, fie necrofil, fie criminal în serie, fie orice alt tip de om nașpa.

În cazul primei familii, homofobul o să zică (la fel ca orice alt om normal) ceva de genul: “Ah, ce groaznic. Oare cum de a ajuns acel om să comită asemenea lucruri groaznice? Care or fi cauzele? Probabil l-au tratat urât ai lui când era copil?”

În cazul celei de-a doua familii, homofobul o să remarce instant: “Păi na, ce vrei? Dacă l-ați lăsat să fie adoptat de niște poponari/lezbience, normal că a ajuns copilul scrântit la cap!”

Observați cum în primul caz homofobul nici măcar nu s-a gândit să dea vina pe orientarea sexuală a părinților, în timp ce în al doilea caz pentru el orientarea sexuală a părinților este automat echivalentă cu maltratarea copilului și distrugerea psihicului lui.

7) Alte argumente de genul “e imoral”, argumente la credință, la tradiție, etc.

Adică niște argumente bazate pe mofturi. Niște oameni nu pot avea drepturi, fiindcă ți se pare ție că e imoral sau fiindcă în cărticica aia cu T-ul ăla mare pe prima copertă spune (deși nu spune nicăieri clar) că nu e bine. Atât, doar fiindcă nu îți place ție. Mai e chestia cu “să fie homosexuali, dar în intimitatea lor”. Păi bineînțeles, că nu or să se apuce să facă sex în public (cel puțin nu mai mult ca un cuplu de heterosexuali). Ah, problema e că se sărută? Și cuplurile formate dintr-un tip și o tipă pot să fie heterosexuali în public, ei nu trebuie să fie heterosexuali în intimitatea lor?

Te dezgustă că se sărută doi homosexuali în parc?  Singurii oameni care nu își pot întoarce capul sunt cei care sunt complet paralizați sau Michael Keaton în costumul de Batman din Batman 1 și Batman 2. Așa că întoarce capul, că nici eu nu sunt obligat să te văd cum te giugiulești și te ții de mână cu iubita ta sau iubitul tău.

Și dacă interzicem săruturi în public și chestii, păi să fim corecți și să introducem și pentru heterosexuali.

8) Ceva, ceva, “poponari”, ceva, ceva, “sex anal”

Cred că ăștia care afirmă chestia asta sunt puști și puștoaice d-alea care sunt cititori fideli ai Ortodoxia Tinerilor, care au jurat că or să facă sex numai după căsătorie. Altfel nu îmi explic cum de nu știu că sunt foarte foarte multe cupluri de heterosexuali care au practicat cel puțin o dată sexul anal. Deci care nu este exclusiv homosexualilor (mulți nici nu îl practică).

Probabil oamenii care folosesc “argumentul”(???) ăsta sunt inocenți, care (dacă s-au căsătorit deja, fiindcă altfel nu au cum să știe ce e ăla sex) fac sex doar în poziția misionarului.

Ca o ultimă idee mai sunt oamenii ăia la fel de speciali care cred că dacă ești homosexual, ești garantat pedofil (fiindcă…stai, de ce?). Trebuie să fii un tip special de retardat ca să coci chestia asta bolnavă în minte.

Ești homofob și te-ai simțit ofensat de ce am scris mai sus? Foarte bine. Prea te-ai obișnuit să înoți în propria ignoranță, fără să te contrazică nimeni.

Vrei să mi-o dai p-aia cu “e părerea mea, am dreptul la opinie”? Contrar a ce te-a învățat Facebook-ul, nu, nu trebuie să ai tot timpul o părere și doar fiindcă ai o părere, nu înseamnă că e corectă. Nu ai dreptul la propria opinie. Singurele cazuri în care poți să ai o părere e când poți să o susții și să o argumentezi cu argumente reale 

Și zău că îmi vine să îi bat și pe oamenii care spun “Dar ce s-a aprins toată lumea cu toată faza cu homosexualii? Li se dă prea mare importanță.” fiindcă nici ei nu au înțeles care-i de fapt problema. E ca și cum ai întreba de ce li s-a dat atâta importanță femeilor și negrilor prin 1890șiceva și 1950-’60șiceva când toată planeta fierbea. Sunteți atât de ignoranți încât aveți impresia că se vorbește atâta despre homosexuali fiindcă e un trend. La fel cum e un trend să vorbești și despre femei și drepturile lor când le sunt  încălcate undeva. Ale dracu’ femei. Bă, e vorba de drepturile unor oameni. D-aia e important și d-aia se aprinde toată lumea. Nu e din cauză că n-avem ce face, e vorba de drepturile unor oameni și de faptul că istoria se repetă.

Și vreți să terminați odată cu toate porcăriile astea “pro-gay” și “propaganda homosexuală”? În primul rând, nu e nimeni pro-gay, nu zice nimeni “mamă, homosexualii ăștia sunt cei mai tari! Dacă ar fi mai mulți oameni homosexuali…”, ne este indiferent. Ce nu ne este indiferent însă și ce suntem pro este pro drepturi pentru homosexuali, fiindcă (surpriză) sunt oameni și au drepturi. Ar fi grozav dacă imparicopitatele ca tine ar observa că e o diferență între “apăr drepturile acestor oameni” și “eu cred că trebuie să îi ridicăm în slăvi pe oamenii ăștia”. Dar na, bănuiesc că un homofob poate să gândească numai în termeni de “grupul X este superior/inferior grupului Y”. În al doilea rând, trebuie să mănânci teorii ale conspirației pe pâine și să fii un naiv fără margini dacă crezi în chestia cu propaganda homosexuală. Repet: un homosexual îmi este la fel de indiferent ca un heterosexual, dacă e să ne luăm după orientarea sexuală. Este vorba despre drepturile oamenilor care sunt homosexuali, nu e nici o conspirație să îi facem pe toți ceilalți heterosexuali gay, bă, ființe rămase la stadiul reptilă.

Și mai sunt și ăia care te iau cu “dar tu nu ești la rândul tău intolerant cu homofobii? Ce te dai mare și rotund cu drepturi și libertăți dacă nu îi tolerezi pe homofobi?”. Pe lângă faptul că e o strategie destul de nasoală, ca să te îmbârlige, hai să îi dăm lui Isaac Asimov cuvântul:

“When people thought the earth was flat, they were wrong. When people thought the earth was spherical, they were wrong. But if you think that thinking the earth is spherical is just as wrong as thinking the earth is flat, then your view is wronger than both of them put together.”

Dacă voi credeți că să fiu intolerant cu homofobii și să le contrazic părerile bolnave e aceeași chestie cu homofobii care sunt intoleranți cu și neagă drepturile homosexualilor, atunci poate că ar trebui să vă dați una în cap și să vă treziți la realitate.

Nu o să fiu niciodată tolerant cu intoleranții. Ce-i cu atâtea politețuri? După “argumentele” lor de mai sus, pe ăștia nu ajunge să îi iei cu frumosul. Nu, trebuie să le dai peste bot (la propriu sau la figurat) să tacă din gură. Nu există “da mă, e părerea lui, îl lăsăm așa”. Dacă ai “argumente” de genul “uite așa o să dispară rasa umană”, fii sigur că nu o să te iau cu frumosul, fiindcă ești un idiot (sau idioată, că sunt destule). Iar cei care nu sunteți homofobi, mai terminați cu dulcețurile și nu-i mai menajați pe intoleranții ăștia, că nu merită.

De ce sunt ok cu homosexualii? Fiindcă nu sunt idioți ca ăia care scot “argumentele” de mai sus. Fiindcă e vorba de niște oameni care se iubesc, atât. Nu vor drepturi privilegiate, vor doar să fie egali cu noi și nu pot. De ce? Doar fiindcă iubesc altfel. Ați auzit, mă? IUBESC altfel. Nu urmăresc să omoare alți oameni, nu sunt canibali, pur și simplu IUBESC altfel. În schimb, simpatizanții Noua Dreaptă și homofobii care visează cu ochii deschiși să gazeze homosexualii sunt oameni normali.

“Never go full retard.”

– Kirk Lazarus, Tropic Thunder